Наставак „Аватара“ поново спојио Кејт Винслет и Џејмса Камерона

Први пут после „Титаника“, филмског хита који се на биоскопе широм света „сручио“ 1997. године, редитељ Џејмс Камерон и глумица Кејт Винслет поново раде заједно. Овог пута спојио их је „Аватар“, прецизније његов наставак.

Звезда Титаника, филма који је оборио све рекорде у заради и држао се на врху листе све док није наишао Аватар, поново ће заиграти у филму Џејмса Камерона. Две деценије након њихове претходне сарадње, Кејт и Џејмс спремају се да на великом платну заједно створе Ронал, пише портал Дедлајн.

„Кејт и ја већ двадесет година тражимо нешто на чему ћемо заједно радити, још од Титаника, што је једна од највећих награда које сам у каријери имао. Не могу да дочекам да видим како ће оживети лик Ронал“, каже славни редитељ. 

Камерон је одлучио да одједном прави четири наставка Аватара, а снимање је почело 25. септембра.

Очекује се да Аватар 2 стигне у биоскопе 18. децембра 2020. године, док је планирано да премијера трећег дела франшизе буде 17. децембра 2021, четвртог 20. децембра 2024. године. Последњи, пети део приче о догодивштинама на планети Пандори очекује се 19. децембра 2025. године.    

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 06. окт 2017, 08:28)
anonymous [нерегистровани]

vise

Vise Kameron zaradi sa jednim filmom za 3 meseca prikazivanja, nego cela privreda Srbije za 3 godine.
Treba da ga pozovemo i postavimo za ministra.

(среда, 04. окт 2017, 18:23)
anonymous [нерегистровани]

Avatar

Sesti deo ce biti kad Srbija udje u razmontiranu EU. :)