Римејк „Убиства у Оријент експресу“ окупља највеће звезде Холивуда

Један од најузбудљивијих филмских наслова који долазе у биоскопе ове јесени сигурно је филм „Убиство у Оријент Експресу“, адаптација популарног романа Агате Кристи из 1934. године, а пред нама је нови трејлер у коме се крије траг ка разрешењу мистерије.

Римејк филма Убиство у Оријент Експресу доноси нам познату причу о тринаесторо странаца заробљених у возу у коме нема невиних. Оно што је изгледало да ће бити раскошно путовање кроз Европу, убрзо се претворило у једну од најгламурознијих, најнапетијих и најузбудљивијих мистерија свих времена.

Херкул Поаро, повешће борбу са временом како би разрешио мистерију, пре него што убица поново нападне.

У улози култног Поароа гледаћемо Кенета Брану, који је истовремено и режисер, продуцент, и предводник сјајне глумачке екипе, међу којима су Џони Деп као Самјуел Рачет, Мишел Фајфер као госпођа Хабард, гламурозна, тврдоглава жена са тајном, Пенелопа Круз као Пилар Естравадос, Џуди Денч у улози принцезе Драгомирове, руске племкиње, Дејзи Ридли као Мери Дебенам, девојка из радничке класе, и многи други.

Вожња чувеним возом може да почне, јер Убиство у Оријент Експресу стиже у домаће биоскопе 9. новембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво