Породични дан уз авантуру „Лего Нинџаго“

Најмлађи посетиоци нека се припреме за дружење у недељу 24. септембра од 12 до 17 часова у биоскопима „Синеплекс Ушће“, „Синеплекс Делта сити“, „Синеплекс Биг Београд, „Синеплекс Крагујевац плаза“ и „Синеплекс Ниш“. Очекује их „Породични дан“ уз најактуелније дечје филмове, мноштво поклона и забаве.

Малишане очекује пуно дружења и специјалног програма уз креативне радионице у биоскопу, које ће употпунити доживљај праве филмске забаве.

Овом приликом, специјално у свим биоскопима могу пронаћи „Лего кутак“, који је поред мноштва игара за све гледаоце филма припремио фантастичне „Лего“ поклоне изненађења, док ће они најсрећнији малишани освојити ексклузивне поклоне из прве радње „Лего“ у Србији.

Уз купљену улазницу, деца ће на поклон добити и часопис „Мали Политикин забавник“ или „Хајмо, другари“, цртана издања нa ДВД-у и албуме „Барби, „Југиo“ и „Калимеро“.

Након великог успеха филмова Лего и Лего Бетмен, студио „Ворнер брос“ нам доноси нове авантуре јунака филма Лего Нинџаго. Млади Лојд познатији као Зелени нинџа ће се заједно са својим пријатељима, који су сви тајни ратници, борити за град Нинџаго.

Под вођством мудрог кунг фу мајстора Вуа, мораће да се суоче са злим Гармадоном, који је уједно отац младог Лојда. У овој епској борби оца и сина, недисциплиновани тим савремених ратника мораће да научи да сарађује како би ослободили своју праву снагу.

На програму за викенд биће и анимирани филмови Грозан ја 3, Тврд орах 2 и Мали Бигфут синхронизовани на српски језик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво