Четири Емија за „Слушкињину причу“, највећи губитник „Вестворлд“

Драма „Слушкињина прича“ освојила је четири награде на 69. додели америчких телевизијских награда Еми. Серија је освојила награду у категорији најбоље драмске серије, а признања су уручена и Риду Морану за режију, Елизабет Мос за најбољу женску улогу и Ен Дад за најбољу споредну женску улогу.

„Хулу“ је награђен за продукцију ове серије и тако постао прва стриминг платформа награђена у тој категорији на додели награда Еми. Највеће изненађење вечери јесте што серија Вестворлд није освојила ниједну награду у 22 категорије у којима је номинована.

Серија Велике мале лажи још један је од победника вечери у категорији ТВ пројекта „ограничена серија“, са наградама за најбољу глумцу Никол Кидман, споредну женску улогу Лора Дерн и спредну мушку улогу Алекандера Скарсгарда.

Уз награду за најбоље остварење у својој кетегорији, ова мини серија је добила и признање за режију, које је отишло у руке Жан-Марк Валија.

Џулија Луис-Драјфус награђена је рекордним, седмим Емијем за најбољу глумицу у комедији, за серију Потпредседница.

Награде за најбољег глумца и редитеља у комедији освојио је Доналд Главер за серију Атланта, а то су му први Емији у каријери.

Награђен је и Алек Болдвин у категорији споредне мушке улоге у комедији, за имитације председника САД Доналда Трампа у емисији Saturday Night Live.

Церемонија доделе награда Еми одржана је у Лос Анђелесу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво