„Историја љубави“ од 14. септембра у биоскопима

Романтична драма „Историја љубави“, базирана на истоименом бестселеру америчке списатељице Никол Краус, доноси нам причу о историји једне љубави која траје више од пола века, повезујући два континента и неколико судбина, а чија тајна је записана у једној изгубљеној књизи.

Ова љубавна прича прати живот Леа, јеврејског мигранта из Пољске, који се никад није опоравио од губитка његове највеће љубави, Алме, која је са породицом одбегла у САД у време Другог светског рата.

Лео сада живи у Њујорку, где упознаје девојчицу која му помаже да дође у контакт са прошлошћу, уз помоћ давно изгубљене књиге Историја љубави.

Остварење Историја љубави снимано је на више локација, међу којима су Монтреал, Њујорк, Клуж и Букурешт.

Режију за филм потписује француски редитељ румунског порекла Раду Михаилеану, коме је ово прво остварење на енглеском језику, а главне улоге у филму тумаче Џема Артертон, Елиот Гулд, Дерек Џејкоби и Софи Нелис

Домаћа публика ће имати прилику да погледа филм Историја љубави од четвртка, 14. септембра, у одабраним биоскопима широм Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво