Војска Божјег гнева

Шта ће се десити када Бог изгуби веру у људе и одлучи да више нису вредни постојања? Када пошаље војску анђела да збришу људски род, једина нада су арханђел Михаило и неколико очајника...

„Војска палих анђела" ("Legion") Скота Стјуарта је мешавина хорора, „акције" и трилера, која говори о апокалипси.

Прича почиње када Бог одлучи да људски род више није достојан постојања и зато жели да га избрише са лица Земље.

Да би кренуо испочетка, Бог шаље војску анђела, који треба да „истребе" људе.

Једино Христ, у свом другом доласку, може да спаси људе.

Проблем је што „спасилац" још увек није рођен, а његова мајка (Едријен Палицки) је конобарица у друмском ресторану, у пустињским забитима Новог Мексика.

Како би сачувао „спасиоца људи" (односно Христа), а тиме и људски род од Божијег гнева, арханђел Михаило (Пол Бетани) „пада" на Земљу.

Срећна околност за арханђела Михаила (а и људе) је што се у поменутом ресторану налазе и појединци, који су спремни да помогну у очајничкој борби за опстанак.

Њих глуме Денис Квејд, Чарлс Датон („Туђин 3", „Тајни прозор", "Get on the Bus"), Тајрис Гибсон (глумац, музичар, манекен и ви џеј), а ту су и Кејт Волш (из серије „Увод у анатомију") и Вила Холанд (чији је очух режисер Брајан Де Палма).

Премијера филма у САД биће 22. јануара наредне године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво