Никад теже снимање за Кејт Винслет и Идриса Елбу – на минус 38 степени!

У драматичном и емотивном трилеру „Планина која нас раздваја“ који у биоскопе стиже 30. новембра, Кејт Винслет и Идрис Елба су доказали да су зарад врхунске глуме спремни да помере границе своје издржљивости.

Филм је снимљен у јеку зиме, на температури од минус 38 степени Целзијуса, а екипа филма је била изложена јаким ветровима и тешком снегу на надморској висини од 3.200 метара. Снимање на планини је трајало осам дана, а како су се у томе снашли главни глумци погледајте у клипу Доведени до крајности.

Пратећи причу филма, упознајемо двоје људи – Бена (Елба) и Алекс (Винслет) – једине преживеле након пада авиона у далекој планинској дивљини у САД.

Двоје потпуних странаца, заједно ће морати да се боре за опстанак у екстремним, леденим условима како би пронашли начин да поврате своје свакодневне животе, у којима Алекс планира да се уда за свог дугогодишњег вереника, а Бен који је неуролог да се врати својим пацијентима.

Иако су обоје јаке, независне особе, повратак неће бити нимало лак, и да би преживели пут морају да се држе заједно. Како путовање постаје све мучније за обоје, њихова приврженост и везаност једно за друго, кулминира последњим херојским напором који ће им показати танку линију између живота и смрти, али и неочекивану привлачност која постоји између њих двоје.

Планина која нас раздваја је снажан романтични трилер са сјајном глумачком екипом која у биоскопе стиже од 30. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво