Упознајте Александра Галибина, руског глумца који је заљубљен у Србију

Гост РТС-а био је глумац Александар Галибин, члан међународне екипе серије „Сенке над Балканом“. У разговору са генералним директором РТС-а Драганом Бујошевићем рекао је да је заљубљен у Србију и да са великом радошћу долази овде.

У серији Сенке над Балканом тумачи лик генерала Петра Врангела који је, по сопственој жељи, сахрањен у руској Цркви Свете тројице на Ташмајдану.

„Мислим да је неправедно то што је Врангел доста запостављен и у Русији и у историјским причама и веома сам поносан што сам добио прилику да глумим Врангела и то баш у Србији где је он провео битан део живота. Захвалан сам судбини што ми се пружила прилика да дођем у Србију и учествујем у овом пројекту и дао сам све од себе да том пројекту допринесем колико год могу“, истакако је Галибин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво