Данас биоскопски маратон у „Роди“ и „Арени“

Ревија филмова под називом „Биоскопски маратон“ у организује се данас у биоскопима „Рода синеплекс“ у Београду и „Арена синеплекс“ у Новом Саду, а публика ће моћи да погледа актуелне филмове у два-де и три-де по цени карте од само 150 динара.

Програм почиње већ од 11 сати, а пакет по цени од 150 динара обухвата карту, сок и кокице.

На репертоару биоскопа „Рода“ су филмови Аутомобили 3, Спајдермен: Повратак кући, Штрумфови - Изгубљено село, Денкерк, Тврд орах 2, Грозан ја 3, Маме у проводу, Откачене труднице, Возач, Анабел 2: Стварање зла, Атомска плавуша, Емоџи филм и Мрачна кула.

Новосађани могу да погледају Грозан ја 3, Тврд орах 2, Аутомобили 3, Спајдермен: Повратак кући, Штрумфови: Изгубљено село, Чувари плаже, Окто: Истраживач дубина, Возач, Емоџи филм, Мрачна кула, Лудило девојачке вечери, Откачене труднице, Амитвил: Буђење, Валеријан - Царство хиљаду планета, Лепотица и звер, Анабел: Стварање зла, Денкерк, Било једном у Венецији, Маме у проводу.

По истој цени улазнице моћи ће да уживају и посетиоци биоскопа „Мобил 3Д“ у Апатину, Смедереву, Параћину, Пожаревцу, Младеновцу, Лазаревцу и Зрењанину.

Пројекције у овим градовима почињу у 14 сати када ће бити емитована анимирана комедија Грозан ја 3, а од 16 часова Емоџи филм.

На репертоару ће бити и Спајдермен: Повратак кући о новим авантурама Питера Паркера, Мрачна кула по роману Стивена Кинга, а програм се завршава у 22 сата филмом страве и ужаса Анабел 2: Стварање зла, најавио је дистрибутер „Арт виста“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво