Никол Кидман и Колин Фарел у „Убиству светог јелена“, најишчекиванијем филму ове године

Нови психолошки трилер редитеља Јоргоса Лантимоса, мајстора црне комедије, под називом „Убиство светог јелена“, доноси нам причу о харизматичном хирургу, чији живот потпуно мења познанство са једним тинејџером.

Никол Кидман и Колин Фарел у „Убиству светог јелена“, најишчекиванијем филму ове године Никол Кидман и Колин Фарел у „Убиству светог јелена“, најишчекиванијем филму ове године

У главној улози се појављује Колин Фарел, док његову супругу глуми Оскаровка Никол Кидман.

Фарел глуми цењеног кардиолога који наизглед има савршену супругу, породицу и живот. Међутим, нешто је код њега чудно: најбољи пријатељ му је тинејџер којем купује необично скупе дарове, говори чудно, а између њега и супруге се осећају суптилне тензије.

Филм је премијерно приказан на фестивалу у Кану, када је добио награду за сценарио, који је Лантимос и овај пут написао заједно са Ефтимисом Филипуом.

Због сјајне глумачке поставе и необичне радње, овај филм спада у најочекиваније филмове ове јесени.

Грчки редитељ је светску славу стекао филмом Јастог, дистопијском црном комедијом са Колином Фарелом у главној улози која је донела много оригиналности и свежине, и с правом покупила награду канског жирија.

Домаћа публика ће имати прилику да погледа филм од 16. новембра у биоскопима широм Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи