Да ли сте чули за Морганове?

Сара Џесика Паркер и Хју Грант играју главне улоге у филму о успешном, али отуђеном брачном пару. Када, стицајем околности, постану сведоци бруталног злочина, Морганови су приморани да напусте Њујорк и преселе се у Вајоминг, где се живи потпуно другачије...

Романтична комедија "Did You Hear About the Morgans?" говори о веома успешном пару са Менхетна.

Мерил и Пол Морган (Сара Џесика Паркер и Хју Грант) имају скоро савршен живот, изузимајући једну битну ствар - њихов брак се распада.

Али, потреси у њиховом љубавном животу су безначајни, када се упореде са оним што ће им се десити.

Наиме, њих двоје су сведоци убиства и после тога и сами постају мета плаћеног убице, који жели да „заташка" доказе о том злочину.

Да би их склонили од опасности, ФБИ их укључује у програм заштие сведока и премешта их из њиховог вољеног Њујорка у градић на Стеновитим планинама у држави Вајоминг (најмање насељена држава у САД после Аљаске).

Ту се Морганови налазе пред новим изазовом: да ли у мирној атмосфери, лишени „трке и збрке" великог града, могу да пробуде стару страст?

Ово остварење сценаристе и режисера Марка Лоренса („Мис тајни агент", „Две недеље за заљубљивање") на репертоару биоскопа у САД биће од 11. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи