Вече за мушкарце у биоскопима „Синеплекс“

Погледајте претпремијерно акциони трилер „Возач“ са феноменалном глумачком екипом, у оквиру догађаја „Вече за мушкарце“ у биоскопима „Синеплекс“.

Вече за мушкарце у биоскопима „Синеплекс“ Вече за мушкарце у биоскопима „Синеплекс“

Карте за пројекцију филма у биоскопима „Синеплекс Биг Београд“, „Делта сити“, „Ушће“, „Крагујевац Плаза“ и Ниш овог четвртка, 17. августа, са почетком у 20 часова, увелико су у продаји.

Све представнике јачег пола очекује на поклон примерак магазина „Аутобилд“ уз сваку купљену улазницу, док ће се за освежење побринути „Ред бул“.

Млади и талентовани возач аутомобила који служи за бег после пљачке (Ансел Елгорт) ослања се на ритам музике коју нон-стоп слуша како би био најбољи у ономе што ради.

Међутим, када упозна девојку својих снова (Лили Џејмс), Бејби у новом познанству види прилику за бег од криминала.

Ипак, пошто га мафијаш (Кевин Спејси) присили да ради за њега, Бејби мора да се суочи са реалношћу – пљачком унапред осуђеном на пропаст која ће угрозити његов живот, љубав и слободу.

Главне улоге у филму тумаче Ансел Елгорт, Лили Џејмс, Џејсми Фокс и Кевин Спејси, док режију потписује Едгар Рајт.

Филм се налази у дистрибуцији куће „Кон филм“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара