Снима се: „Пет“, нова РТС-ова криминалистичка серија

У Београду се снима нова криминалистичка серија „Пет“, у продукцији РТС-а, „Интермедија нетворка“ и извршној продукцији „Вижн тима“. Причу о пет жена у тумачењу наших глумачких звезда, режира Балша Ђого.

После дугогодишњих примедби да у домаћем филмском и телевизијском етру нема довољно главних женских улога, стиже прича о њих пет - Нини, Тили, Алекс, Каћи и Соњи. Радња серије настале по сценарију Страхиње Радетића и Балше Ђога заправо је њихова животна прича.

Јелена Ђокић, Христина Поповић, Марија Каран, Гала Виденовић и Милена Радуловић испричаће нам узбудљиву и емотивну причу о Београду данас из једног посебног дорћолског угла.

„Мислим да живимо у специфичном добу и да је веома битно да дођемо до свога изражаја и на неки начин пратимо тренд да је телевизија нешто што је данас веома узбудљиво, да се пише доста квалитетно“, каже глумица Марија Каран.

Снимање серије Пет о нераздвојним другарицама из детињства које се после две деценије поново окупљају у Београду, највише узбуђења донело је Гали Виденовић, која је после дуге паузе поново стала пред камере.

„Катарина је прошла кроз тежак период у животу. Она је у средњим тридесетим годинама, правдољубива“, открива Гала и додаје да инспирацију за овај лик црпи из личног искуства.

Сваки град има своје хероје, а овај криминалистичких трилер хероине. У дорћолском женском квинтету су и младе глумачке снаге.

„Соња је најмлађа од свих пет јунакиња. Она је једна млада жена која је у суштини позитивна и насмејана, а преживела је и преживљава тешке ситуације“, прича Милена Радуловић.

„Ту има и мушкараца неких прилично откачених ликова који умеју да буду џентлмени, независно од тога колико имају година“, истакао је редитељ и косценариста Балша Ђого.

Мушки свет у коме се јунакиње серије Пет боре за своје место, дочараће Светозар Цветковић, Небојша Дугалић, Власта Велисављевић, Небојша Глоговац, Виктор Савић и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво