Најновија екранизација романа Стивена Кинга премијерно у биоскопима „Синеплекс“

Премијера филмске екранизације романа Стивена Кинга, „Мрачна кула“, заказана је за среду 9. август у 20 часова у биоскопима „Синеплекс Биг Београд“, „Ушће“, „Делта сити“, „Крагујевац плаза“ и „Синеплекс Ниш“. Премијерно погледајте научно-фантастичну авантуру са Идрисом Елбом у улози револвераша Роланда, и Метјуoм Меконахијем као Човеком у црном.

Најновија екранизација романа Стивена Кинга премијерно у биоскопима „Синеплекс“ Најновија екранизација романа Стивена Кинга премијерно у биоскопима „Синеплекс“

Специјално на премијери филма, најсрећнији гледаоци ће бити награђени књигама из серијала „Мрачна кула“, у сарадњи са „Вулкан издаваштвом“.

Последњи витешки ратник, Роланд Дешаин налази се у „вечитој бици“ са Валтером О'Димом такође познатим и под именом Човек у црном. Одлучан је да га спречи у уништењу Мрачне куле која у равнотежи одржава читав наш универзум.

Док судбина светова виси на танкој линији, добро и зло ће се сукобити у ултимативној борби у којој једино Роланд може одбранити Кулу од Човека у црном.

Режисер Николај Арсел, успео је да комбинујући елементе фантастике, хорора и вестерна, на бриљантан начин пренесе на велико платно најпознатије књижевно дело Стивена Кинга и поведе вас на невероватно путовање кроз добро и зло.

Филмови снимани по романима Стивена Кинга спадају у најуспешније екранизације, међу којима „Бекство из Шошенка“, „Мизери“, „Исијавање“, „Кери“ и „Зелена миља“.

Карте за премијеру филма су већ увелико у продаји на благајни биоскопа „Синеплекс“ или преко сајта www.cineplexx.rs уз употребу „Синеплекс“ бонус картице.

Филм се налази у дистрибуцији куће „Кон филм“ .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи