ЦИА у потери за Анђелином Џоли

Анђелина Џоли враћа се акционим филмовима улогом у трилеру "Salt". Трејлер за филм, чија ће премијера бити у јулу, представљен је крајем прошле недеље. Џолијева тумачи лик Евелин Солт, тајног агента ЦИА, чију лојалност нико не доводи у питање, све док је руски „пребег" не оптужи за издају...

"Salt" је нови акциони трилер, у којем Анђелина Џоли игра лик Евелин Солт, особе оптужене да је руски шпијун „спавач".

Режисер филма је Филип Нојс, а сценарио су написали Курт Вимер („Еквилибријум", „Правда за све") и Брајан Хелгеланд („Поверљиво из Л.А.", „Теорија завере", „Мистична река").

Премијера филма у САД је заказана за 23. јул следеће године.

Првобитно, било је предвиђено да Том Круз игра насловну улогу, али је он због сувише сличности са филмом „Немогућа мисија" ипак одустао, па је ангажована Анђелина Џоли, а затим су направљене неопходне измене у причи.

Главни лик у филму Евелин Солт је тајни агент ЦИА.

Када се један руски шпијун преда Американцима, одаје им све тајне са којима је упознат.

Између осталог, исприча им о амбициозном државном програму, осмишљеном да би се обучили „супершпијуни".

Најиздржљивији агент је послат у САД, како би се инфилтрирао у обавештајне агенције.

Руски „пребег" тврди да је Евелин Солт „кртица" унутар ЦИА и тада почиње потера за њом.

Покушавајући да избегне хапшење да би доказала своју невиност, Евелин ће морати да употреби сва знања и вештине, које је научила радећи као оперативац...

Поред Анђелине Џоли, која је овај филм снимала само шест месеци после порођаја, ту су још и Лиев Шрајбер („Врисак") и Чиветел Еџофор („Амерички гангстер", „2012").

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи