„Валеријан и царство хиљаду планета“ у биоскопима „Синеплекс“

Нови филм Лика Бесона, научнофантастично акционо остварење „Валеријан и царство хиљаду планета“ биће премијерно приказано 26. јула у биоскопима „Синеплекс“.

„Валеријан и царство хиљаду планета“ у биоскопима „Синеплекс“ „Валеријан и царство хиљаду планета“ у биоскопима „Синеплекс“

Редитељ филмских хитова Пети елемент и Луси снимио је ново остварење према револуционарном стрипу који је инспирисао генерације.

Валеријан и Лаурелин су специјални владини агенти задужени за одржавање реда у целом свемиру. Валеријан има у плану романтичну везу са својом партнерком Лаурелин, међутим она ће га одбити због његове опсежне прошлости са женама.

Под директивом Заповедника, Валеријан и Лаурелин су послати на мисију у међугалактички град Алфа, растућу метрополу која је састављена од хиљаду планета.

Алфа има 17 милиона становника који су ујединили своје таленте, технологију и ресурсе за добробит свих, међутим, немају сви на Алфи исте интересе и циљеве и невидљиве силе ће довести цео град у велику опасност.

Уз Кару Делевињ, Дејна Дехана и Клајва Овена у филму глуми и популарна певачица Ријана.

Филм Валеријан и царство хиљаду планета стиже у биоскопе у дистрибуцији куће "Blitz Film".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се