Гвинет и Никол као брачни пар

Адаптација романа „The Danish Girl" пружиће прилику славним глумицама Никол Кидмен и Гвинет Палтроу прилику да буду у „филмском" браку. Првог оперисаног транссексуалца тумачиће Никол Кидмен, а његову жену Гвинет Палтроу.

Америчка глумица Гвинет Палтроу придружиће се оскаровки Никол Кидмен у филмској адаптацији романа Дејвида Еберсхофа „The Danish Girl", објављује дневник „Варајети" (Variety).

Сценарио за филм о односу између првог оперисаног транссексуалца Ајнара Вегенера и његове жене Грете написала је Лусинда Коксон, а режија је поверена Томасу Алфредсону.

Еберсхофов роман прати доживљаје сликарке Грети која је 1920-их година замолила свог мужа да замени жену која је требало да јој позира.

Хаљина и женске ципеле означиле су почетак Ајнарове метаморфозе у Лили.

Када су Гретине слике постале веома популарне, наизглед безопасна игра постала је претња по њихов брак.

Никол Кидмен је раније прихватила улогу Ајнара, а Гвинет Палтроу тумачиће лик Грете, која је подржала мужа у жељи да се оперише, а потом схватила да човек за којег се удала више не постоји.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво