„Денкерк“, епска драма у биоскопима „Синеплекс“

Најновије ремек-дело прослављеног редитеља Кристофера Нолана премијерно долази на велико платно биоскопа „Синеплекс“ – „Биг Београд“, „Ушће“, „Делта сити“, „Крагујевац плаза“ и „Ниш“, у среду 19. јула у 20 часова.

„Денкерк“, епска драма у биоскопима „Синеплекс“ „Денкерк“, епска драма у биоскопима „Синеплекс“

Кристофер Нолан, режисер филмске трилогије Мрачни витез, те филмова Почетак и Међузвездани, представља нам догађај који је обликовао наш свет, а све под сниматељском палицом изванредног Хоjте ван Хоjтема, познатог по раду на остварењима Она, Међузвездани и Спектра.

Радња драме из Другог светског рата се одвија око британске војске која се повлачи из града Денкерк 1940. године. Прича прати војнике савезничких снага из Белгије, Канаде, Велике Британије и Француске, који су одсечени и опкољени од стране немачке војске за време битке за Француску.

У доба кризе и уништења, опстанак је победа... Током те евакуације савезничких снага, спасено је скоро 400.000 војника.

Главне улоге у филму тумаче: Том Харди, Килијан Мерфи, Кенет Брана и Џејмс Дарси. Филм се налази у дистрибуцији дистрибутерске куће „Блиц“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво