„Џуманџи: Добро дошли у џунглу“ у децембру у биоскопу

Свет се први пут упознао са игром „Џуманџи“ у истоименом филму који је на светским биоскопским благајнама зарадио више од 260 милиона долара и у којем је главну улогу одиграо незаборавни Робин Вилијамс, а ове зиме стиже наставак „Џуманџи: Добро дошли у џунглу“.

„Џуманџи: Добро дошли у џунглу“ у децембру у биоскопу „Џуманџи: Добро дошли у џунглу“ у децембру у биоскопу

Када четворо средњошколаца открије стару видео-игру за коју никад раније нису чули, биће увучени у забаван свет џунгле - Спенсер ће постати штреберски истраживач, спортиста Фриџ прави Ајнштајн, популарна девојка Бетани средовечни професор, а крхка Марта претвориће се у неустрашиву ратницу.

Међутим, забава ће се ускоро претворити у нешто друго, када открију да се Џуманџи не игра - већ преживљава.

Како би победили игру и вратили се у стваран свет, мораће да прођу најопаснију авантуру својих живота, да открију шта је Алан Парис оставио иза себе пре 20 година и промене начин на који гледају сами себе или ће да остану заувек заробљени у игри.

Авантуристчко остварење Џуманџи: Добро дошли у џунглу директан је наставак хита из 1995. године, а главне улоге тумаче Двејн Џонсон, Џек Блек, Кевин Харт и Карен Гилан.

Филм је режирао Џејк Касдан. Снимање филма одвијало се током прошле године на Хавајима.

Глумац Двејн Џонсон оценио је да ће овај наставак уједно бити велика посвета трагично преминулом глумцу Робину Вилијамсу који је тумачио главну улогу у првом филму.

Филм стиже у домаће биоскопе 28. децембра, најавио је дистрибутер „Кон филм“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи