Први кадрови трећег дела франшизе "Pitch Perfect"

Стигао је први трејлер за трећи део урнебесне приче о распеваним девојкама са Универзитета „Барден“. Авантура девојака није ни близу краја, а обожаваоци Ане Кендрик и Ребел Вилсон, које су захваљујући филмском серијалу "Pitch Perfect" стекле светску славу опет ће се смејати њиховим догодовштинама.

Први трејлер, који није трејлер у правом смислу речи, редитељка остварења Триш Си води заинтересоване иза кулиса у разгледање.

Ако је судити на основу прва два дела приче о „Лепотицама из Бардена“, публику очекује још један забаван филм са песмама обрађеним у а капела стилу.

У глумачкој екипи опет су, поред Ане Кендрик и Ребел Вилсон, и Британи Сноу, Ана Кемп, Хејли Стајнфелд, али и редитељка другог дела франшизе Елизабет Бенкс.

Очекије се да освежењу у виду легендарног комичара Џона Литгауа (серија Трећи камен од Сунца) буде пун погодак и одличан потез продуцената који можда води и ка новом наставку серијала.  

Pitch Perfect 3 у биоскопе стиже у децембру ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво