Вече за даме у свим биоскопима „Синеплекс“ уз „Лудило девојачке вечери“

Женско вече уз комедију „Лудило девојачке вечери" са Скарлет Јохансон и Зои Кравиц одржаће се 22. јуна у биоскопима „Синеплекс Ушће“, „Синеплекс Биг Београд“, „Синеплекс Делта сити“, „Синеплекс Крагујевац Плаза“ и „Синеплекс Ниш“ од 20 часова.

Све даме и њихове пратиоце дочекаће поклон магазин Космополитан и пиће добродошлице „јегермајстер“. У сарадњи са „Гигатроном“, „Браун“ ће обрадовати све посетиоце ваучером за попуст, док ће у сваком биоскопу наградити по једну особу поклон уређајем.

Сви који се прикључе фото-конкурсу у биоскопу овог лета можда отпутују на девојачко путовање са туристичком агенцијом „Балкан фан“. Потребно је фотографисати се у специјалном кутку на догађају "Ladies Night" и поставити фотографију јавно на друштвене мреже (Фејсбук или Инстаграм) уз употребу хаштага #Cineplexxnagrađuje. Аутор најоригиналније фотографије, по оцени стручног жирија, освојиће летовање за себе и другарице.

Филм нам доноси причу о пет најбољих другарица са факултета које се после пуних 10 година поново састају и одлучују да проведу викенд у Мајамију. Међутим, њихово забављање нагло прелази у лудило јер превазилази све легалне границе када случајно убију мушког стрипера. Како покушавају да пронађу излаз из нимало пријатне ситуације, њихова ноћ ће отићи у неке потпуно неочекиване правце и још више их зближити у тренуцима када ће им то бити најпотребније.

Уз Скарлет и Зои у главним улогама у филму Лудило девојачке вечери појављују се Кејт Мекинон, Жилијан Бел и Бел и Илана Глејзер, а филм је режирала Луција Аниело којој је ово први редитељски подухват када су дугометражни филмови у питању. У епизодним улогама појављују се Рајан Купер и Деми Мур.
 
Карте за Вече за даме и пројекцију филма Лудило девојачке вечери су у продаји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво