Породични дан уз анимирану авантуру „Аутомобили 3”

Двоструко породично славље и дружење за све малишане уз цртану филмску авантуру „Аутомобили 3“ заказано је за 17. и 18. јун од 12 до 17 часова у најмодернијем биоскопу у граду „Синеплекс биг Београд, што је и разлог више да уживате у невероватном филмском доживљају и тако обрадујете своје малишане.

И док ће у у најмодернијем биоскопу бити дуплог славља, у осталим биоскопима „Синеплекс“ – ТЦ „Ушће“, „Делта сити“, „Крагујевац плаза“ и Ниш, Породични дан биће одржан у недељу 18. јуна уз најактуелније филмове и одличну забаву за све малишане. Карте су увелико у продаји на благајни биоскопа.

Цртани филм Аутомобили који је освојио срца милиона малишана, али и оних мало старијих широм света уз специјални програм намењен најмлађима, одушевиће све посетиоце. Све малишане очекује пуно дружења и специјалног програма уз креативне радионице у биоскопу, које ће употпунити доживљај праве филмске забаве.

Уз купљену улазницу, деца ће на поклон добити часопис „Мали Политикин забавник“ и ДВД издање „Мој мали пони“ или „Том и чаробно дрво“.

Са новим наставком популарних аутића гледаоци ће имати прилике да погледају догодовштине Муње Меквина, док пролази кроз најгору кризу у својој каријери. Изненађен новом генерацијом супербрзих тркача, легендарни Муња Меквин (глас Драгана Мићановића) изненада ће бити изгуран из спорта који воли.

Доказујући да број 95 још увек није готов, провериће срце шампиона на највећој позорници Пистон купа!

Гласове цртаним ликовима позајмљују Драган Мићановић, Борка Томовић, Драган Вујић, Бода Нинковић, Борис Миливојевић, Дејан Дедић, Наташа Марковић, Срђан Тимаров, Младен Андрејевић, Марко Марковић, Дана Тодоровић, Аца Стојановић, Нада Блам, Мики Крстовић, Јелена Ступљанин, Феђа Стојановић и Ненад Ћирић, док је редитељ синхронизације Горчин Стојановић.

На програму овог викенда биће и остали актуелни дечји филмови, међу којима су Штрумпфови: Скривено село, Мали шеф и Окто: Истраживач дубина који су синхронизовани на српски језик.

број коментара 0 пошаљи коментар