Нина Сеничар: Било је дивно, једва чекам следећу сезону

Свака од епизода била јој је драга на свој начин – неке због гостију или због смешних ситуација, а неке због интересантних података које су научили, истиче Нина Сеничар, водитељка популарног породичног квиза „Ја волим Србију“, наводећи да једва чека следећу сезону на РТС-у.

Нина Сеничар: Било је дивно, једва чекам следећу сезону Нина Сеничар: Било је дивно, једва чекам следећу сезону

ТВ лице које су гледаоци РТС-а прихватили са изузетном наклоношћу и неподељеним симпатијама, шармантна Новосађанка Нина Сеничар, резимирала је утиске о недавно завршеној сезони породичног квиза, који је од октобра прошле године до почетка јуна емитован недељом увече, на Првом програму РТС-а.

Поверила нам се да је током емисија и самa научила много информација о нашој лепој земљи: „Најзанимљивији су ми били они статистички подаци, из игре 'Точак среће'. A oмиљени сегмент емисије су ми, без икаквог двоумљења 'Музичке рунде'. То су сваки пут били тренуци у којима су буквално сви у студију РТС-а певали и играли!“.

За 30 емисија, кроз које је прошло 180 такмичара, вероватно је тешко присетити се неких специфичности. Ипак, памтите ли се ко је од познатих такмичара имао највише успеха на „Точку среће“, а ко најмање?

„Мислим да нико није завртео точак и добио поље 'Изгубити све', што значи да су сви наши такмичари имали среће. А чини ми се да је у 6. епизоди квиза на РТС-у, негде крајем новембра прошле године, први пут освојено 100 поена – цела Окијева екипа заједно је завртела 'Точак среће' и зауставио се на пољу са '100'! У том тиму су били Гоца Тржан, Гордана Лазаревић и Милојко Пантић.“

Који капитен је боље подносио поразе своје екипе – Неле Карајлић или Ненад Окановић?

„Уф, дефинитивно Оки... Неле се баш нервирао, није му било лако (смех).“

По чему ћете памтити ову прву сезону емисије на РТС-у, а односи се на неки занимљив детаљ који ми гледаоци нисмо видели у емисијама?

„Памтићу када ми је Кики Лесандрић отпевао део песме Како си лепа. То ми је једна од омиљених песама и посвећујем је мојој мами.“

Шта бисте поручили будућим такмичарима – да ли је за победу у квизу „Ја волим Србију“ важније знање или сналажљивост?

„Хм... мислим да је у нашем квизу, као и у животу, за победу потребна комбинација знања и сналажљивости. Будућим такмичарима бих поручила да ћу у следећој сезони бити строжа, да стварно, стварно нећу дозвољавати шапутање... А Оки ће добити црвени картон сваки пут кад буде пробао да ме превари и види одговоре на питања (смех).“

Где ће бити овог лета Нина Сеничар, након успешно завршене сезоне квиза?

„Као и увек, бићу на релацији Лос Анђелес-Италија-Србија. Чека ме радно лето, али не жалим се. Једно велико хвала упућујем свим верним гледаоцима квиза! Хвала вам на подршци и похвалама, током читаве ТВ сезоне квиза Ја волим Србију на РТС-у. Сви у тиму су били врло усхићени и мотивисани што се програм још од првих издања допао гледаоцима, што сте нас пратили из недеље у недељу у великом броју (потом су и резултати гледаности то потврђивали).“

„Трудићемо се да да будемо још бољи и оправдамо указано поверење и подршку. Надам се да ћете бити уз нас и током следеће сезоне на РТС-у!“, нагласила је на крају Нина.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво