Пала прва клапа нове сезоне серије „Сумњива лица“

Почело је снимање нових епизода ситкома „Сумњива лица“, рађеног према комедијама Бранислава Нушића. У току прошле сезоне гледаоци су видели 44 епизоде, а у новом циклусу, чија прва клапа је пала јуче, планирано је снимање нове 42 епизоде. Емитовање на програмима РТС-а почиње на јесен ове године.

Пала прва клапа нове сезоне серије „Сумњива лица“ Пала прва клапа нове сезоне серије „Сумњива лица“

Аутор Сумњивих лица, Душан Милић, одабрао је пет Нушићевих комедија („Протекција“, „Ујеж“, „Госпођа министарка“, „Ожалошћена породица“ и „Покојник“) и уз помоћ сарадника их прилагодио нашем времену.

Нове епизоде Сумњивих лица настављају са причом о успону Милорада Цвијовића и развоју његове политичке каријере, у миљеу бескрупулозних каријериста, новокомпонованих богаташа и бахатих политичара.

Пред Милорадом су два изазова: док се прилагођава радном окружењу и послу у канцеларији за помоћ грађанима, навикава се и на улогу оца, неуспешно покушавајући да усклади породицу и каријеру.

Улогу Милорада Цвијовића игра Никола Ракочевић, а у осталим водећим улогама појављују се Борис Исаковић, Јасна Ђуричић, Јована Стојиљковић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Бранка Катић, Вања Ејдус, Милош Самолов, Никола Вујовић, Марта Бјелица и други.

Редитељску екипу чине Владимир Тагић, Душан Милић, Дарко Лунгулов и Горан Станковић, а сценаристи су Милена Деполо, Петар Михајловић, Бобан Јефтић и Слободан Обрадовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара