Мајкл Мур снима документарац о Доналду Трампу

Амерички редитељ Мајкл Мур снима документарни филм о америчком председнику Доналду Трампу који ће се звати „Фаренхајт 11/9“, слично као његово остварење „Фаренхајт 9/11“ из 2004. године у којем је критиковао администрацију председника Џорџа Буша.

„Да, снимам филм да нас извучем из ове збрке“, навео је Мур на Твитеру и додао да ће без обзира на открића филм бити „реалан по питању чињеница“.

Филм ће се односити на 9. новембар 2016. (9/11) дан објављивања резултата председничких избора на којима је Трамп победио.

Редитељ је током предизборне кампање био један од ретких јавних личности који је предвидео Трампову победу.

Мур је у октобру прошле године снимио документарни филм Michael Moore in Trumpland (Мајкл Мур у Трамповој земљи) у којем је позвао да се не гласа за њега.

Мур (63) је амерички политички активиста, режисер, социјални коментатор, писац и хумориста. Познат је по свом отвореном, критичком погледу на глобализацију, велике корпорације, насиље изазвано ватреним оружјем и рат у Ираку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво