„Ноћни менаџер“ од вечерас на РТС-у

Пошто је покорила Европу и Америку, хит серија „Ноћни менаџер“ у режији оскаровке Сузан Бир, од вечерас и на РТС-у. Суботом и недељом од 22 сата на Другом програму биће приказано шест епизода адаптације шпијунског ремек дела Џона ле Кареа са Хјуом Лоријем и Томом Хидлстоном који су ексклузивно говорили за РТС.

Будући Бонд против бившег доктора Хауса у узбудљивој и напетој шпијунско-политичкој игри мачке и миша. Бившег британског војника Џонатана Пајна који обавља посао ноћног менаџера од Египта где је сведок арапског пролећа до Швајцарске и похлепног богаташа, злогласног трговца оружјем окорелог у корупцији Ричарда Ропера.

Тумачи га Хју Лори који овом улогом потврђује да је владар драстичних трансформација. Прослављени глумац признаје да обожава Лекареа још од детињства и да је Ноћног менаџера прочитао још 1993. године, када му се прича и допала.

„Веровао сам да ће једног дана доспети на екран. Наравно, тада сам се надао да ћу глумити Џонатана Пајна, лик који тумачи Том Хидлстон, али шта ћете, ту нема помоћи – старим“, пожалио се Лори у изјави за РТС.

Главно оружје серије Ноћни менаџер је тензија, а од спектакуларних експозија важније је надмудривање меастралних протагониста. Талентована и шармантна британска звезда Том Хидлстон, познат по улогама негативаца у Тору, Осветницима, Гримизном врху, бриљира у улози способног ловца.

О лику који тумачи у Ноћном менаџеру, некадашњем војнику, Хидлстон каже: „Мислим да је Џонатан Пајн тајна за све људе, а можда и за самог себе. Он не отвара карте. Има морално тежиште које открива реткима. Ту је и веза између његове врло бурне унутрашњости и мирне спољашњости. Као бивши војник и војни управник, он је свестан потребе за одређеном професионалном фасадом“.

Осим што је једна од најбољих серија из 2016. године, Ноћни менаџер је доказ да је Хју Лори један од најбољих глумаца данашњице, а Том Хидлстон озбиљан кандидат за новог Џејмса Бонда.

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 02. мај 2017, 16:30)
Barb [нерегистровани]

РТС :: Магазин

I could nott redist commenting. Veryy well written! Hi there!
Thiis blog plst couldn't bee wriitten aany better!
Lookng through thi aticle reminds me off mmy prevvious roommate!
He contantly kept tlking aout this. I mot certainly will forwsrd his artiicle to him.
Pretrty suhre he'll hsve a greaat read. I appreciatee yoou
for sharing! Waay cool! Some verey valid points!
I apprecjate yoou writing thiks write-up and allso the ret oof the wesite is extremely good.

http://www.cspan.net