Љубивоје Ршумовић позајмљује глас јунаку филма „Мали шеф“

Часовнику који прича и даје савете, једном од јунака цртаћа „Мали шеф“, глас је позајмио Љубивоје Ршумовић. У синхронизацији се први пут опробала водитељка Рада Ђурић. Анимирани филм студија „Дримворкс“ биће премијерно приказан 8. априла, у више домаћих биоскопа.

Љубивоје Ршумовић позајмљује глас јунаку филма „Мали шеф“ Љубивоје Ршумовић позајмљује глас јунаку филма „Мали шеф“

Мали шеф је оригинална и атрактивна комедија за све узрасте. Носи поруку о важности породице. Прича је испричана из перспективе маштовитог седмогодишњака Тима, који је имао савршен живот све до изненадног доласка његовог малог брата који носи одело и пословну ташну.

Тим због њега креће у мисију да поврати пажњу својих родитеља, али убрзо схвата да његов брат није баш обична беба већ успешни бизнисмен коме је потребна помоћ у борби против бебиних највећих непријатеља – куца.

Филм је синхронизован на српски, а глас главном јунаку Малом шефу позајмљује Срђан Тимаров, кога је студио „Дрим воркс“ одабрао за ову улогу.

Задатак му није био нимало лак, с обзиром на то да је морао да замени чувеног Алека Болдвина, који је у оригиналној поставци синхронизовао Малог шефа.

Глас његовом старијем брату Тиму позајмио је Никола Брун, мама и тата су Марко Марковић и Ивана Кнежевић, док гледаоце кроз цео филм води наратор Матеја Вукашиновић, млади певач и миљеник тинејџера.

Како Тим има веома бујну машту, верује да је његов најбољи пријатељ сат, који прича са њим и даје му корисне савете – а њему је глас позјамио Љубивоје Ршумовић.

Део поставке су и млади утицајни људи на друштвеним мрежама, међу којима су се неки први пут опробали у синхронизацији анимираног филма.

Међу учесницима су Данило Дабић, познат по каналу на Јутјубу „Звогањ“, јутјуберка из Новог Сада и ауторка књиге Мој слатки живот Марија Жежељ и твитераш Милан Вучићевић.

У синхронизацији се први пут опробала и водитељка Рада Ђурић, а редитељка синхронизације је Теа Пухарић.

Лик Малог шефа је након појаве првог плаката изазвао велико интересовање код публике, а синхронизовани трејлер погледало је преко 330.000 људи.

Филм Мали шеф у биоскопе широм Србије стиже од 13. априла, у два-де и три-де форматима, у дистрибуцији „Мегаком филма“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво