Како задржати мужа?

Иако сазнаје да је муж напушта, Луиза (Мег Рајан) се не предаје. Њено решење је једноставно: везаће га све док се не „опамети". Али, како показује филм „Serious Moonlight", то није решење, већ само додатно компликује ситуацију...

„Serious Moonlight" је црна комедија о успешним и озбиљним људима, које страст и околности наведу на екстремне поступке.

Мег Рајан игра главну улогу Луизе, успешног адвоката са Менхетна.

Када Луиза дође у викендицу дан раније него што је требало, открије да су све просторије посуте латицама цвећа.

Убрзо, њен затечени и изненађени супруг Ијан (Тимоти Хатон) признаје да очекује долазак младе љубавнице Саре (Кристин Бел), са којом планира да „отперја" у Париз.

После тринаест година брака, Луиза није спремна да призна пораз, а њено радикално „решење" је следеће: везаће мужа лепљивом траком и држаће га заробљеног у кући све док се не „опамети".

Њих двоје се затим надмудрују и такмиче у истрајности.

Док Ијан покушава да убеди Луиз да га ослободи, она се својски труди да му промени мишљење, па чак испече и његове омиљене колаче.

Ситуација се додатно закомпликује када у викендицу стигне и „битанга од баштована" Тод (Џастин Лонг), који искористи ситуацију и завеже и Луиз.

Нешто касније, завађеним супружницима, свезаним у купатилу, придружиће се и Сара, која у долази у викендицу, нестрпљива пред заказано романтично путовање...

„Serious Moonlight" је редитељски деби Шерил Хајнс, глумице најпознатије по улози супруге Лерија Дејвида, у серији „Без одушевљења, молим".

Филмски познаваоци су похвалили ово остварење, а поготово глуму Мег Рајан.

Премијера филма била је на Трајбека филмском фестивалу у априлу, а у биоскопима у САД ће се појавити од 4. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво