Џек Спероу се, коначно, поново придружио „пиратима са Кариба“

Један од најуспешнијих филмских серијала у историји, Пирати са Кариба, и даље траје. Нови трејлер показује да акције на Карибима никако не мањка!

Упркос томе што последњи део На чуднијим плимама није прошао добро код критичара, филм је зарадио више од милијарду долара.

Наставак, који ће се ове године појавити у биоскопима, свакако је логичан потез „Дизнија“, али у досадашњим најавама, звезда франшизе Џони Деп није био много заступљен.

Међутим, у новом трејлеру „Дизни“ је одлучио да одагна страхове обожавалаца Џека Спероуа (Џони Деп), кога овог пута гони озлоглашени капетан Салазар (Хавијер Бардем).

Наравно, ту су и даље капетан Барбоса (Џефри Раш) и Вилијам „Вил“ Тарнер (Орландо Блум).

„Финална авантура почиње“, једна је од реченица у трејлеру, па се многи загонетно питају шта то значи, јер се зна да „Дизни“ планира још један наставак.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи