Твитовао и помешао коверте на додели Оскара?

За највећи скандал у историји доделе Оскара крив је администратор који је помешао коверте јер је „био заузет твитовањем у бекстејџу“, преносе страни медији.

Брајан Кулинан је Ворену Битију уручио погрешан коверат, а многи су га оптужили да их је помешао јер је стално гледао у мобилни телефон, пише британски Телеграф.

Након што је Ема Стоун примила Оскара, Кулинан је о томе морао да извести јавност на Твитеру. То се дешавало непосредно пре великог инцидента. Твитераши су га напали, а твит је обрисан.

„Требало је да гледаш у коверте, уместо у даме“, поручио му је један корисник. Брајан је једна од две особе које су биле задужене за коверте и које су једине унапред знале добитнике Оскара.

Академија се извинила због грешке

Америчка Академија филмских уметности и наука извинила се екипама филмова Ла-ла ленд и Месечина због погрешно објављеног победника у категорији најбољи филм на овогодишњој додели Оскара, преноси Бета.

Академија је изразила дубоко жаљење због грешке и извинила се протагонистима филмова „чије је искуство потпуно промењено због те грешке“.

У саопштењу је извињење упућено и гледаоцима широм света и глумцима Ворену Битију и Феј Данавеј, који су прогласили Ла-ла ленд за најбољи филм јер су добили погрешну коверту са именом добитника.

На церемонији у недељу први пут у историји Оскара погрешан филм је проглашен за најбољи филм. Грешка је брзо исправљена и награда је уручена правом победнику.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво