Нове приче, интриге и љубави у трећој сезони „Војне академије“

Прва епизода нове, треће сезоне популарне серије „Војна академија“ премијерно се емитује вечерас на Првом програму РТС-а. Пред гледаоцима је нових 15 епизода у режији Дејана Зечевића, а глумац Бојан Перић истиче да гледаоци могу да очекују многе новине.

Као својеврстан увод у нови серијал гледали смо најпре филм Војна академија 3, који је у биоскопима погледало 120.000 гледалаца. Са јасним едукативним амбицијама ова генерацијска серија и филм постали су феномен.

На питање какву трансформацију бележи кадет Стошић у војничком строју, Перић објашњава да Стошић све више сазрева.

„Овај пут није он тај коме се командује, већ је он тај који командује на војној академији. То оберучке прихвата и дочекује нову генерацију младих кадета, који у серији сада заузимају наше место“, каже Перић.

Према његовим речима, на тај начин се показује да војна академија наставља да живи свој живот, да долазе неки нови људи, а Стошић сада има ту васпитну улогу.

„Мени је било веома занимљиво да гледам како то млади људи прихватају када им један Стошић, који је био бунтован, командује и даје моралне придике. Морам признати да ми је то био један од највећих и најизазовнијих задатака које сам имао до сада“, истиче Перић.

Нове епизоде, како каже, доносе нове приче, нове интриге, нове љубави и све оно што носи један живот.

„Мени је фасцинантно како је продуцент серије успео да препозна војну академију као институцију, која у великој мери одражава наше друштво у малом. То је приказ нове генерације која долази, али ту су и стари ликови, које је публика заволела, који су сада официри“, објашњава Перић.

Звезда Војне академије каже да је „тим снова“ који већ три сезоне ради на овој серији сада само проширен.

„Продукцијска кућа и Министарство војске фантастично сарађују на овој серији. Редитељ Дејан Зечевић је тај који већ годинама уназад одлично диригује“, истакао је млади глумац.

Перић истиче да цела екипа воли то што ради и да је она сада проширена младим глумцима.

„Као учесник серије када гледам младе људе који уз њу стасавају, мислим да је дошло време да гледаоци заволе неке нове ликове. Долазе нови мелодраматични тренуци и жанровска промена серије. Све на шта смо навикли биће ту и још више од тога“, закључио је Перић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи