Почиње трећи серијал серије „Војна академија“!

Вечерас се поново дружимо са старим академцима, а упознаћемо и нове питомце „Војне академије“. На РТС-у, у наредна три месеца, емитоваће се дуго очекивани трећи део популарне серије.

Храбра, издржљива, упорна - Роксанда. Заједно са класићима гледали смо је како сазрева, како се први пут заљубљује. Из епизоде у епизоду њен лик се мењао.

Глумица Јелисавета Орашанин открива шта Роксанду чека у епизодама које следе: „У овој сезони она завршава Војну академију и онда живи живот ван Војне академије. Мислим да ће гледаоци бити пријатно изненађени неким њеним животним одлукама“.

Уз неочекиване обрте, једно је сигурно - другарство које су градили годинама остаће нераскидиво. Поред главних јунака претходних епизода, сада пратимо и живот младих питомаца.

Олга Одановић која тумачи лик Милијарде каже да јој велику радост причињава рад са великим бројем младих колега.

„Човек у овим годинама, када има неко искуство, може да научи и од тих младих глумаца и да се напаја њиховом свежином и позитивном енергијом и то много значи. Има много нових догађаја, љубавних прича, нових сукоба, одлажења, разилажења“, открива глумица.

Под пуном ратном опремом на копну и у ваздуху. Живот на Војној академији у претходне две сезоне испред малих екрана окупљао је и одрасле и децу.

„Жанровска разноликост коју нудимо нашој публици је таква да скоро за свакога има неки садржај који би могао да погледа. Када једна серија доживи трећу сезону то је заиста доказ да смо добро проценили од самог страта“, каже главни уредник Драмског и серијског програма РТС-а Марко Новаковић.

Прве реакције видећемо већ вечерас јер ће на програму бити прва од 15 епизода трећег серијала Војне академије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво