Вулверин, последњи пут

Трећи и последњи филм о Вулверину – „Логан“ – са Хјуом Џекменом у главној улози, у домаће биоскопе долази 2. марта, а у сусрет томе објављен је први инсерт под називом „Знаш већ како то иде“.

Вулверин, последњи пут Вулверин, последњи пут

Инсерт, како истиче дистрибитер Мегаком филм, даје бољи увид у правог Логана, доста мрачнијег и озбиљнијег него што је публика навикла.

У интервјуу за Емпајер магазин, Џекмен је открио неке од процеса трансформације кроз које је прошао како би што верније приказао Логанов лик, што укључује и физички трик који је позајмио од британског глумца Џима Бродбента.

„Играјући лика у годинама, Бродбент би на ђон ципеле залепио мали камен како би га подсећао да треба да храмље, што сам и ја исто чинио“, признао је Џекмен.

Он је објаснио и колико мала промена попут те може значити за улогу Логана: „Боли га цело тело, зглобови су му повређени, рањено му је срце, он је психолошки оштећен“.

Филм ће премијерно бити приказан 17. фебруара на 67. Берлинском филмском фестивалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво