Болдвинова имитација Трампа изостала у култној емисији, не и лажни Путин

Глумац Алек Болдвин није дао своју познату имитацију Доналда Трампа у култној хумористичкој емисији „Суботом увече уживо“ овог викенда, иако је емитована одмах после инаугурације новог америчког председника.

Не зна се зашто, пише агенција АП, можда је Болдвин био заузет или је мислио да су се гледаоци заморили од његових интерпретација Трампа.

У сваком случају, Болдвиново упечатљиво глумљење Трампа изостало је у најновијем издању шоу-програма, где је уместо тога члан екипе Бек Бенет приказао своју имитацију руског председника Владимира Путина, без кошуље.

Лажни Путин се обратио гледаоцима као да их уверава да је Трампов долазак на власт исто и његова заслуга.

„Јуче смо сви начинили Доналда Трампа 45. председником САД. Успели смо! А данас су многи од вас уплашени и марширате улицама. Опустите се, ја бринем о томе“, рекао је лажни Путин.

„Да ли мислим да је ваш председник савршен. Можда не, али немојте да бринете, довешћу га ја дотле“, рекао је интерпретатор Путина и додао тешећи гледаоце: „Запамтите, ми смо сви у овоме заједно“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво