Стиже наставак серије „Твин пикс“

Америчка кабловска телевизија „Шоутајм“ емитовала је трејлер за наставак култне серије „Твин пикс“ америчког редитеља Дејвида Линча, пренели су локални медији у САД.

Наставак серије од 18 епизода приказиваће се на тој телевизији од 21. маја, а прва епизода ће трајати два сата.

Трејлер траје 32 секунде и на њему, уз музику типичну за серију, приказују се предели познати у ранијим епизодама, као и лице чувеног агента ФБИ Дејла Купера, кога игра Кајл Меклахлан.

Серија је приказана 1990. и 1991. године, а због великог успеха​ ​репризирана је у САД десет година касније. После серије, ​Линч снимио и филм о Твин пиксу под називом Fire, Walk with me!.

Снимљено је 30 епизода серије Твин пикса, коју је амерички​ ​часопис ТВ Гајд уврстио међу 25 култних серија у свету.

Радња серије је смештена у измишљеном граду Твин пиксу у североисточном делу америчке државе Вашингтон. Серија прати агента Купера и истрагу смрти популарне средњошколке Лоре Палмер, коју глуми Шерил Ли.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво