Атрактиван серијски и филмски програм на РТС-у и у 2017!

Филмски, и домаћи и страни серијски програм РТС-а и у 2017. наставиће са квалитетним садржајем успостављеним и развијаним претходних година и потрудити се да направи још искорака. Ево шта ћемо гледати у новој години.

Најгледанији. Најобимнији. Најразноврснији програм. У 2017. години очекују нас филмови о тајном агенту 007, Џејмсу Бонду, најновија остварења прослављених глумаца Арнолда Шварценегера, Лијама Нисона, Пирса Броснана, Ентонија Хопкинса, као и циклус најпознатијих шпагети-вестерна легендарног Серђа Леонеа, завршетак ретроспективе филмова Вима Вендерса и, до сада, највећи број Фестових премијера.

Поред многобројних премијера домаћих, комерцијалних и фестивалских филмова, 2017. година донеће иностране серије Елементарно, Окупирани, Гомора и Тунел, а у мини-маратонима викендом, гледаоце очекују класици кинематографије, како страних, тако и старих југословенских студија попут „Авала“, „Зета“, „Босна“ и „Сутјеска“ филма.

РТС у новој години наставља сарадњу са највећим студијима, како са МГМ-ом, тако и са „Парамоунтом“, а пошто су у току преговори са још два, то је још један разлог за чврсто уверење да ће филмски програм испунити очекивања гледалаца и бити значајан део мисије РТС-а као Јавног сервиса.

Очекује нас и атрактиван домаћи серијски програм. У првој половини нове године премијерно 11 целовечерњих епизода серије о љубави Лазе Костића и Ленке Дунђерски Santa Maria della Salute у режији Здравка Шотре.

Наставак популарне Војне академије доноси нове професионалне и љубавне заплете и премијерних 15 епизода.

И даље ћемо у духовитом маниру пратити Нушићева Сумњива лица уз нових 28 епизода.

У другој половини 2017. године интригантна историјска политичка трилер-драма са елементима мистике, серија Сенке над Балканом у режији Драгана Бјелогрлића, која ће нас вратити у Краљевину Југославију 1928. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи