Комичар Џими Кимел домаћин доделе Оскара

Џими Кимел, водитељ комичних вечерњих телевизијских емисија, биће домаћин следеће, 89. церемоније уручења Оскара, објавила је данас америчка Академија филмске уметности.

Кимел је у септембру други пут био домаћин церемоније уручењa музичких награда Еми.

Академија је много дуже него обично чекала са објављивањем имена домаћина те свечаности.  Следећа додела Оскара ће се одржати 26. фебруара 2017. године.

Дуго тражење домаћина је можда одраз све већег притиска на тај програм, наводи агенција АП.

Прошлогодишња церемонија, чији је домаћин био глумац Крис Рок, одржана је у сенци расправе због тога што су други пут заредом номиновани само бели глумци. Прошле године је доделу пратило 34,4 милиона гледалаца, најмање у претходних 11 година.

Питање да ли ће Кимел моћи да поврати гледаност уручењу Оскара, велики је тест за тог комичара. Његов наступ на додели награда Еми гледало је једва 11,3 милиона људи, што је био нови минимум за телевизију Еј-Би-Си.

Избор тог водитеља је била жеља телевизије Eј-Би-Си, која преноси церемонију Филмске академије, а редовно је после тих преноса пуштала шоу "Џими Кимел лајв", наводи агенција АП.

Продуценти свечаности уручења Оскара су Мајкл де Лука и Џенифер Тод, који ће се такође први пут наћи у тој улози.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво