Премијера прве српске криминалистичке серије на РТС-у

Свако ко буде погледао пет минута, одгледаће свих десет епизода, каже Вук Костић, позивајући људе да буду уз екране током емитовања криминалистичке серије „Убице мога оца“.

Редитељ је Предраг Антонијевић који са Наташом Дракулић потписује и сценарио, а серија припада криминалистичком жанру који је веома популаран у свету, али код нас није експлоатисан.

Глумац Вук Костић, који у главној улози глуми младог детектива, сматра да ће Убице мога оца бити потпуно освежење, јер се овакав пројекат никада није приказивао на нашој сцени.

„То је пунокрвна, расна, српска серија, али изгледа као да је прављена негде другде“, истиче Костић.

За младог детектива ког глуми, Костић каже да је веома занимљив лик, који се налази у љубавном троуглу.

„Има проблема као и сваки млад човек. Веома је лукав, храбар и мислим да ће се допасти људима“, наводи глумац.

Последњих година серије доживљавају велику популарност широм света и интересовање публике је огромно, а Костић верује да се гледаоци више везују за ликове у њима, посебно када су занимљиво написани.

„Гарантујем да свако ко буде погледао пет минута било које епизоде Убице мога оца, одгледаће свих десет. Све је веома напето и узбудљиво. Ово је права полицијска серија“, закључује Костић.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара