Брус Вилис се враћа у биоскопе са „Кешом и метком“

У четвртак, 29. септембра, у биоскопе долази права посластица за љубитеље добре акције – „Кеш и метак“, у којој глумачку екипу предводи Брус Вилис којег дуго није било у биоскопима.

Брус Вилис се враћа у биоскопе са „Кешом и метком“ Брус Вилис се враћа у биоскопе са „Кешом и метком“

Враћа се на велико платно у друштву колега потврђених у овом жанру на више начина – Кристофера Мелонија, кога знамо из серије Ред и Закон, Дејва Баутисте, чувеног рвача и непревазиђеног Дракса у Чуварима галаксије, и Адријана Гренијеа, главног протагонисте култне серије и филма Свита.

Четворка која гарантује добар провод у биоскопу.

ФБИ агенти (Kристофер Мелони, Дejв Баутиста, Адријан Грениje) након врло сурове, и савршено организоване пљачке банке, у којој група елитних пљачкаша однесе милионе у готовини и остави за собом мртвог менаџера банке, крећу у истрагу у којој откривају доказе корупције која укључује и власника банке, као и његове моћне клијенте.

Што више проучавају случај, федералци више схватају да ствари нису баш онакве као што изгледају и да уколико желе да разреше компликовану мрежу обмане и корупције, морају себе да потисну на ивицу – где су линије између исправног и погрешног често замагљене. А мотиви непрепознатљиви.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи