Лаушевић апсолутни победник „Филмских сусрета“ и Нишу

Овогодишњи „Филмски сусрети“, синоћ завршени у Нишу, протекли су у знаку повратка Жарка Лаушевића на филмско платно. Најзначајније признање, Гран при Наиса, припало је Лаушевићу за улогу бескућника Моме у филму „Смрдљива бајка“, а добио је и признање публике за најбољег глумца.

Награду за најбољу главну мушку улогу Цар Константин на 51. „Филмским сусретима“, жири је доделио Лазару Ристовском за улогу Жарка у филму С оне стране дуге.

Награду за најбољу главну женску улогу „Царица Теодора“ добила је Јелена Ђокић за улогу Еме у филму Смрдљива бајка.

Дирљив сусрет с нишком публиком, незапамћени вишеминутни аплауз и Гран при фестивала. Жарко Лаушевић први Гран при нишког фестивала добио је као млади талентовани глумац још давне 1993. године.

„Ви сте ми помогли тада да успем у нечему и пронађем наду, а сада сте учинили да почнем поново да верујем да сам жив“, истакао је Лаушевић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи