Кад школа постане поприште „битке“ између мајки

Нико се никада није супротстављао школској супермами Гвендолин Џејмс, док то није учинила Ејми Мичел. А онда почиње рат...

Кад школа постане поприште „битке“ између мајки Кад школа постане поприште „битке“ између мајки

Опасне маме је нова комедија коју су написали и режирали Џон Лукас и Скот Мур, одговорни за велики хит Мамурлук, смештена у добростојеће чикашко предграђе где влада шик супермама Гвендолин Џејмс, која одлучује о томе шта је прихватљиво понашање, а шта није.

Остале маме знају да јој се не смеју замерити, а Ејми Мичел (Мила Кунис) то сигурно никад није хтела. Али једном кад јој стане на пут, између њих почиње рат – почевши од избора за председницу удружења родитеља и учитеља у идиличној школи „Вилијам Мекинли“ која се претвара у право бојиште.

На први поглед чини се да Ејми има све: добар брак, паметну децу, предиван дом и успешну каријеру. Међутим, превише ради, преузела је на себе превише обавеза и исцрпљена је до те мере да ће ускоро „изгорети“.

Кад јој пукне филм одлучи да се удружи са друге две мајке које се налазе под превеликим притиском – Кики (Кристен Бел) и Карлом (Катрин Хан).

Заједно одлуче да се реше свих наметнутих им одговорности и упусте се у дивљи провод и уживање у својој слободи. Због тога ће се сукобити с уштогљеном Гвендолин која влада у удружењу родитеља и учитеља као и над својим дружином посвећених и савршених мајки, Вик (Ани Мумоло) и Стејси (Џада Пинкет Смит).

Урнебесну комедију Опасне маме можете погледати у биоскопима од четвртка, 1. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи