Моника Белучи у филму о трговини људима

Комплетирана глумачка екипа политичке драме о послератној Босни. Канадско-немачка копродукција говориће о америчкој полицајки која разоткрива ланац трговине људима.

Ванеса Редгрејв, Моника Белучи и Дејвид Стратерн (из филма „Борнов ултиматум") придружили су се екипи која снима филм "The Whistleblower" у режији дебитанткиње Ларисе Кондрацки, објавио је Скрин интеренешенал.

У тој канадско-немачкој копродукцији играју још и Рејчел Вајс, (добитница Оскара за улогу у филму „Брижни баштован") као и дански глумци Николај Лие Кас и Ана Анисимова.

Филм је заснован на истинитој причи о припадници америчке полиције Кетрин Болковац (Рејчел Вајс), која се добровољно јавља да помогне у решавању хуманитарне кризе у послератној Босни.

Када стигне, она открије ланац трговине људима који функционише уз саучесништво високих званичника Уједињених нација.

Дослован превод наслова "The Whistleblower" гласио би "звиждач", али се у енглеском језику користи као израз за особу која разоткрива и обнародује "прљаве работе" унутар система.

Снимање филма почиње 26. октобра у Букурешту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво