Вечерас српска премијера „Џејсона Борна“

Мет Дејмон вратио се улози Џејсона Борна. Какви изазови су пред њим у петом делу популарне шпијунске франшизе домаћа публика сазнаће данас.

Вечерас српска премијера „Џејсона Борна“ Вечерас српска премијера „Џејсона Борна“

Премијерне пројекције остварења Пола Гринграса Џејсон Борн заказане су у биоскопима „Синеплекс“ („Ушће“ ТЦ, „Рода“, Крагујевац „Плаза“), затим „Таквуду“, Дворани Дома синдиката, „Фонтани“, „Арени“ (Нови Сад), биоскопима „Синестар“ у Новом Саду, Зрењанину и Панчеву, у биоскопу „Вилин град“ (Ниш), „Купина филм“ (Ниш).

Мет Дејмон се вратио својој најпознатијој улози Џејсона Борна, а Гринграс, након Борнове надмоћи и Борновог ултиматума, режира наставак франшизе, у којем ће некадашњи најсмртоноснији оперативац ЦИА изаћи из сенке.

Пре скоро две деценије, генијални млади војник се добровољно пријавио да приступи специјалном тајном програму након што му је речено да су му терористи убили оца.

Обећано му је да ће моћи да ода поштовање својој породици и земљи тако што ће развити већ импресиван интелект, спретност, агилност и вештине прилагођавања до незамисливих размера, али све је то била лаж.

Подвргнут бруталној обуци које се не сећа, од стране људи које тад није могао да идентификује, овај елитни професионални убица, кога ће назвати Џејсон Борн, обликован је у оружје вредно 100 милиона долара, али које се, према речима његових твораца, покварило.

Кад је Борн пронашао своје творце да би сазнао њихов крајњи план, они су покушали да га избришу и одузели су му једину жену коју је волео. Кадa се коначно осветио, сазнао свој прави идентитет и оно што је наводно био план његових твораца, Борн је осетио спокој и нестао, надајући се да је то заувек.

Међутим, кад је започет нови програм, који су створиле глобалне силе много дволичније и комплексније од оних из периода кад је Борн настајао, њега ће извући из скровишта лако контролисана мрежа која је много опаснија од било које владе.

Једини циљ ове мреже је да манипулише страхом, технологијом и побуном како би остварила свој крајњи циљ.

Док његови прогонитељи верују да ће се Борн поново вратити у службу ако му дају оно што највише жели, најелитније оружје икад створено зна оно што они не знају: чак и оштећени војници спасавају недужне од оних који имају неконтролисану моћ.

Мету Дејмону су се у новом филму серијала придружили Алисија Викандер, Венсан Касел и Томи Ли Џоунс, а Џулија Стајлс репризира своју улогу из претходних делова.

Филм Џејсон Борн ће од 28. јула бити на редовном биоскопском репертоару, најавио је дистрибутер „Тарамаунт“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи