Стигао први тизер за седму сезону „Игре престола“

До следећег лета, обожаваоцима серије „Игра престола“ „глад“ би требало да завара низ најавних видео-снимака. Први тизер за седму сезону је стигао!

Нова сезона, као што је већ познато, невероватно популарне серије Игра престола стиже тек следећег лета, а не пролећа, као што су они који прате дешавања у Седам краљевстава до сада навикли.

Ако је за утеху, стигао је први видео-тизер!

Скоро годину дана пре премијере нових епизода ХБО је на конвенцији „Комик-кон“ објавио прву најаву за седму сезону.

То ће бити уједно и најкраћа сезона, с обзиром на то да ће имати само седам епизода. Снимаће се широм Европе, од Шпаније до Исланда.

„Сада када је зима коначно стигла у Игру престола, извршни продуценти Дејвид Бениоф и Д.Б. Вајс сматрали су да би било боље испричати причу следеће сезоне нешто касније, када временске прилике почну да се мењају“, објаснио је Кејси Блоjз, програмски директор ХБО-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи