Глумица чији филмови зарађују милијарде долара!

Нова краљица биоскопских благајни је Скарлет Јохансон. Тридесетједногодишња глумица је прва жена међу глумцима чији су филмови зарадили највише новца у историји.

Њених 37 филмова зарадило је 3,3 милијарде долара, па се на листи налази између Мајкла Кејна и Гарија Олдмана, а самим врхом суверено и даље владају Харисон Форд, Семјуел Ел Џексон и Морган Фримен.

Популарна глумица је једина жена у топ 10, а од свих девет глумаца који су испред ње на листи, млађа је барем 20 година.

Једина глумица која је пришла близу Јохансонове је Камерон Дијаз, која се налази на 19. месту са зарадом од три милијарде долара.

У 2016. Скарлет Јохансон је учествовала у два филма који су били блокбастери – Капетан Америка: Грађански рат и Књига о џунгли, где је позајмила глас змији Ка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи