Јунаци „Леденог доба“ одлазе уз прасак

Најновије поглавље популарне анимиране франшизе „Ледено доба: Велики удар“ стиже у домаће биоскопе 14. јула, а читаву серију несрећних догађаја, као и увек, покреће веверица Скрет.

У петом наставку, већ добро познати јунаци покушавају да спрече смак света од астероида који прети да уништи Земљу.

Епска потрага за одбеглим жиром катапултираће Скрета у свемир, где ће се догодити низ космичких догађаја који прете уништењу целог света.

Да би се спасили од катастрофе која им прети, Мени, Сид и Дијего ће морати да напусте свој дом и крену у нове авантуре по егзотичним земљама у којима упознају мноштво нових ликова.

Студио "20th Century Fox" и овога пута поверио је улоге глумцима који су се већ одлично показали у претходним деловима анимираног филма.

Глас главном јунаку, мамуту Менију, позајмљује Никола Ђуричко, омиљеног лењивца Сида игра Срђан Милетић, Воја Брајовић је поново тигар Дијего, а Исидора Минић сихронизује мамута Ели.

Новом лику, храбром и опасном диносаурусу Гевину, глас позајмљује Сергеј Трифуновић. Маша Дакић оживела је ћерку мамута Менија и Ели, Бресквицу, а Дуда Стојановић тумачи лик Сидове баке. Српски кошаркаш Марко Кешељ позајмљује глас зецу Тедију у петом наставку Леденог доба: Велики удар. Редитељка синхронизације је Ива Милошевић.

Биоскопска публика ће од 9. јула бити у прилици да у одабраним биоскопима погледа филм, а публика широм Србије ће већ од 14. јула моћи да погледа до сада највећу авантуру симпатичних јунака.

Филм ће се приказивати у синхронизованој и титлованој верзији, у два-де и три-де форматима. Карте за претпремијерне пројекције су у продаји на благајнама биоскопа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво