„Легенда о Тарзану“ од 7. јула у биоскопима

Стара прича о Тарзану испричана на нов и модеран начин, у домаће биоскопе стиже 7. јула. Главну улогу у остварењу „Легенда о Тарзану“ игра Александeр Скарсгард.

„Легенда о Тарзану“ од 7. јула у биоскопима „Легенда о Тарзану“ од 7. јула у биоскопима

У новој верзији филма о хероју џунгле, њеном чувару и највећем пријатељу природе међу људима, снимљеној у продукцији холивудског студија „Ворнер“, Тарзан већ има сређен живот у Лондону.

Међутим, опасност прети његовом правом дому, џунгли. Животиње га зову у помоћ како би спасао срце планете и природу од које сви зависимо.

Редитељ остварења Легенда о Тарзану, Дејвид Јејтс, улогу Тарзана поверио је шведском глумцу Александеру Скарсгарду, познатом између осталог по улози у ХБО-овој серији Права крв (True Blood).

У глумачкој екипи су и Марго Роби, оскаровац Кристоф Валц и Самјуел Л. Џексон.

Филм ће на репертоару домаћих биоскопа бити од 7. јула, најавио је дисрибутер "Blitz Film".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи