„Обавештајци“ од сутра у биоскопима

Филм „Обавештајци“ Росона Маршала Турбера од сутра ће бити на редовном репертоару домаћих биоскопa.

Прича прати некада малтретираног штребера који је постао смртоносни ЦИА агент, који се враћа кући због прославе годишњице матуре.

Тврдећи да је на тајној мисији, он ће затражити помоћ некада „рмпалије с кампуса“, а сада рачуновође коме недостају славни дани.

Али док овај сталожени човек схвати у шта се упустио, биће прекасно да се извуче, а његов непредвидљиви нови пријатељ ће га увући у свет пуцачине, издаје и шпијунаже у коме обојица могу да погину на сто и један начин.

Спаривањем Двејна Џонсона и Кевина Харта као некадашње мало вероватне другаре из средње школе и још мање вероватније шпијуне, случајне партнере који покушавају да спасу свет, редитељ Росон Маршал Турбер у филму Обавештајци нуди забавну и брзу комбинацију комедије и експлозивне акције.

Филм се такође поиграва с очекивањима – како са главним ликовима, тако и са глумцима који их оживљавају.

„Мене је заинтригирала идеја о узимању ове премисе и окретања наглавачке. Ставили су ме у комичнију улогу, а Кевина, једног од најуспешнијих комичара данашњице, у једну озбиљнију улогу“, приметио је Џонсон.

„Ја сам прилично озбиљан човек у овом филму, а Двејн носи комичарски терет, што смо сматрали да би било оригинално, занимљиво и другачије“, надовезао се Харт.

Турбер, успешни редитељ комедија, коме је ово први излет у жанр акционе комедије, каже: „Мој савет свима који снимају акциону комедију први пут је тај да ставе Двејна Џонсона и Кевина Харта у филм, јер ће им то много олакшати посао. Узмите најсмешнијег човека и највећу акциону звезду на свету и саставите их“.

У филму играју и Ејми Рајан, Арон Пол, Даниел Николет и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара