„Синеплекс“ – најбољи биоскопски ланац у Европи

Међународно удружење биоскопа прогласило је „Синеплекс“ за најбољи ланац биоскопа у Европи.

Награда „Биоскопски приказивач године“ уручена је Кристијану Лангхамеру, руководећем партнеру компаније „Синеплекс“, на овогодишњој "CineEurope" конвенцији у Барселони, која представља највећи европски сајам у филмској индустрији.

Истовремено, „Синеплекс“ биоскопи у Србији ће за викенд добити четвртомилионитог посетиоца, најавио је тај ланац.

Награда „Биоскопски приказивач године“ се једном годишње додељује приказивачу који је са својим резултатима, новим пројектима, растом и позицијом на тржишту допринео померању граница у овој индустрији.

„Веома сам срећан због ове награде, коју желим да поделим са целим својим тимом и са нашим запосленима којих има више од 1.300 у овом тренутку. Посебно се захваљујем пословном партнеру Кристофу Папусеку“, изјавио је Лангхамер након доделе.

Лангхамер је заједно са Кристофом Папусеком 2009. године основао компанију „Синеплекс интернешнел“, са којом су поставили камен темељац за развој биоскопа изван Аустрије.

„Синеплекс“ тренутно успешно послује у Србији, Италији и шест других земаља југоисточне Европе, од Словеније до Грчке и међу првима је у потпуности извршио процес дигитализације у својим дворанама и у сталној је потрази да својим посетиоцима представи неке од најсавременијих технологија.

На тржиште Србије, „Синеплекс“ је са отварањем биоскопа у Тржном центру „Ушће“ 2014. први на тржишту кренуо са приказивањем филмова у четири ка резолуцији, а тај биоскоп је уједно и најпосећенији у целој „Синеплекс“ мрежи, рачунајући и Аустрију.

За јесен се планира отварање биоскопа „Синеплекс“ у Нишу, а 2017. године „Синеплекс“ ће приказивати филмове на још једној локацији у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво