Нови трејлер за „Истеривачe духова“ узбуркао страсти обожавалаца

Трејлер римејкa хита из осамдесетих година имао је до сада више од милион и по прегледа на „Јутјубу“, уз много коментара, а филм у домаће биоскопе стиже 28. јула, саопштио је данас дистрибутер „Kон филм“.

Нови трејлер за „Истеривачe духова“ узбуркао страсти обожавалаца Нови трејлер за „Истеривачe духова“ узбуркао страсти обожавалаца

Мелиси Мекарти, Кристен Виг, Кејт Мекинон и Лесли Џонс су четири научнице које прве схвате шта се дешава и да заправо духови почну да опседају читав град Њујорк.

Како би покушале да их зауставе, оне креирају посебна оружја и формирају групу „Истеривачи духова“ у којој им се придружује и њихова „секретарица“ коју игра Крис Хемсворт.

Из трејлера се види да ће он бити извор хумора, али у стопу ће га пратити и комичарске звезде Мекарти и Виг које су се у овом жанру већ доказале улогама филму Деверуше за који је Мекартиjeва номинована за престижну награду Оскар у категорији најбоље епизодне глумице.

Комедију Истеривачи духова режирао је По Феиг који ће у филму комбиновати све елементе паранормалних битака које су прославиле оригиналну франшизу уз плејаду нових и неколико старих добро познатих ликова.

У филму играју и Енди Гарсиjа, Мајкл К. Вилијамс, Ден Акројд, Сигурни Вивер и Бил Мари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се